Na Prime dolazi nova romantična komedija, glavnu ulogu ima zvijezda Bridgertona

Foto: Profimedia

NA PRIME Video dolazi romantična komedija pod nazivom Picture This. U glavnim ulogama su Simone Ashley, poznata kao Kathani "Kate" Sharma iz Bridgertona, i Hero Fiennes Tiffin, publici poznat po ulozi Hardina Scotta iz serijala Poslije svega (eng. After).

Kako prenosi The Hollywood Reporter, službeni sinopsis romantične komedije glasi: "Sama i bez muškarca na horizontu, Pia vodi propadajući fotografski studio u Londonu sa svojim najboljim prijateljem, Jayem. Dok se njezina sestra Sonal priprema za udaju, a majka ju potiče da i sama pronađe partnera, duhovni guru na Sonalinoj zaručničkoj proslavi predviđa da će Pia upoznati ljubav svog života na jednom od pet nadolazećih spojeva na koje će ići. Njezina obitelj intervenira i namješta joj očajne spojeve naslijepo, a Pia započinje smiješnu, ali iskrenu potragu za pravom ljubavi."

Film je režirala Prarthana Mohan, a scenarij je napisala Nikita Lalwani. Temelji se na australskom filmu Five Blind Dates, koji su napisali Shaung Hu i Nathan Ramos-Park.

Uz glavne glumce, u filmu će glumiti i Phil Dunster, Nikesh Patel, Adil Ray, Sindhu Vee, Anoushka Chadha, Kulvinder Ghir i Luke Fetherston, prenosi The Hollywood Reporter.

Trenutno nije poznato kada film dolazi na Prime Video.

Pročitajte više