Najjeziviji film 2022. godine dobio je prvi nastavak, pogledajte teaser

Screenshot: YouTube/Paramount Pictures

STUDIO Paramount Pictures objavio je prvi teaser za psihološki horor Smiješak 2 (Smile 2), nastavak hit-filma Smiješak iz 2022. godine. Smiješak, redatelja i scenarista Parkera Finna, oduševio je kritičare i ostvario veliki financijski uspjeh, a mnogi gledatelji smatraju ga jednim od najboljih horora 2022. godine. Finn je napisao i režirao nastavak.

Prvi film ima 79 posto na Rotten Tomatoesu

Prvi film pratio je psihoterapeutkinju Rose (Sosie Bacon) koju, nakon samoubojstva njezine pacijentice, počinje proganjati zla nevidljiva sila povezana s njezinom traumom. Kroz film doznajemo da se ta sila hrani traumama i proganja svaku osobu koja je svjedočila tuđem samoubojstvu. Jedini način da se osoba oslobodi jest da brutalno ubije nekoga drugoga pred svjedokom. Rose se ne uspije spasiti, a kletvu na kraju filma prebaci na svog prijatelja, policajca Joela (Kyle Gallner).

Smiješak su na Rotten Tomatoesu kritičari ocijenili sa 79 posto, a obožavatelji sa 77%. Film je imao budžet od 17 milijuna dolara, a u kinima je zaradio više od 217 milijuna dolara.

Obožavateljima se svidio teaser

Novi film pratit će pop-zvijezdu koja počinje gubiti razum jer je progoni zla sila koja tjera ljude na samoubojstvo. Glavnu ulogu u filmu igra Naomi Scott, a uz nju se pojavljuju Lukas Gage, Rosemarie DeWitt, Dylan Gelula, Raúl Castillo i Miles Gutierrez-Riley. Gallner je ponovio ulogu policajca iz prvog filma.

Teaser za Smiješak 2 oduševio je obožavatelje originalnog horora, no mnogima od njih je žao što Gallner neće biti protagonist novog filma.

"Bit ću tužan ako su Gallnera vratili samo da bi ga ubili na početku filma. Nadam se da se to neće dogoditi", napisao je jedan obožavatelj.

"Svidio mi se prvi film. Nadam se da će ovaj biti jednako napet i da će atmosfera biti jeziva", dodao je drugi.

"Izgleda super. Jedva čekam pogledati film", napisao je treći.

Smiješak 2 u kina dolazi 18. listopada. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.