Najprofitabilnija animirana franšiza dobila je novi nastavak, pogledajte trailer

Screenshot: YouTube/Illumination

GRU i njegovi malci vraćaju se u četvrtom filmu franšize Despicable Me, u Hrvatskoj poznate kao Kako je Gru ukrao mjesec. Illumination i Universal Pictures objavili su prvi trailer za Despicable Me 4, koji je za 10 sati pregledalo više od dva milijuna ljudi.

U novom nastavku reformirani superzlikovac Gru, njegova žena, sin i posvojene kćeri - Margo, Edith i Agnes, kreću u bijeg jer su postali mete zlikovaca Maxima Le Mala i njegove djevojke Valentine.

 

Steve Carrell, Kristen Wiig, Miranda Cosgrove, Steve Coogan, Chris Renaud, Dana Gaier i Pierre Coffin ponovili su svoje uloge iz prošlih filmova, a pridružili su im se Will Ferrell, Joey King, Sofia Vergara, Stephen Colbert, Chloe Fineman i Madison Polan.

Franšiza Despicable Me dosad je zaradila više od 4.4 milijarde dolara, što je čini najuspješnijom animiranom franšizom svih vremena. Franšizu čine tri filma Despicable Me i dva spin-offa o malcima, Gruovim pomoćnicima.

Prvi film prikazuje Grua kako posvaja tri kćeri, u drugom filmu vidjeli smo kako Gru pronalazi ljubav, a u trećem filmu Gru otkriva da ima davno izgubljenog brata blizanca. Dva spin-offa o malcima služe kao prednastavci i prate malce prije nego što su se zaposlili kod Grua.  

Despicable Me 4 režiraju Chris Renaud i Patrick Delage, redatelji prva dva filma o Gruu. Film producira suosnivač studija Illumination Chris Meledandri.

Despicable Me 4 u kina dolazi 3. srpnja 2024.

Pročitajte više