Nakon Harryja Pottera potpuno nestao sa scene. 8 godina kasnije snimio hvaljen film

Foto: YouTube

BRITANSKI glumac Rupert Grint (34) proslavio se ulogom Rona Weasleyja u filmovima o Harryju Potteru, ali nakon što su snimanja o popularnom čarobnjaku završila Grintova karijera nije krenula u smjeru u kojem su mnogi mislili da će krenuti. Međutim, sada je nakon osam godina snimio film i to kako mnogi tvrde vrlo dobar.

Iako su mu zbog glumačkog talenta predviđali blistavu karijeru, Grint nije imao sreće nakon Harryja Pottera i snimio je tek nekoliko niskobudžetnih filmova i uglavnom je imao neke sitnije uloge u serijama ili je davao glasove u animiranim filmovima. No, sada je Grint ostvario zapaženu ulogu u hvaljenom filmu M. Nighta Shyamalana Knock At The Cabin.

 

Glumio uglavnom u manje poznatim serijama

Film izlazi 3. veljače 2023. godine, a radnja se odvija u zabačenoj vikendici u kojoj četiri stranca otimaju tročlanu obitelj i traže od njih da podnesu žrtvu kako bi se spriječila apokalipsa. Film se temelji na romanu Paula Tremblaya, The Cabin at the End of the World, iz 2018. godine, a Grint glumi jednog od negativaca. Osim njega u filmu još glume Dave Bautista, Johnatan Groff, Abby Quinn i Nikki Amuka-Bird.

Grint je posljednji put bio u žiži zbivanja 2020. godine kada je otvorio Instagram i otkrio da ima kćer po imenu Wednesday, a ljudi su mu se tada zbog toga rugali. 

Grint je posljednji film snimio prije osam godina i bila je to komedija Moonwalkers, a od tada do sad glumio je u manje razvikanim serijama poput Sick Note, The ABC Murders i serije Snatch.

 

Pročitajte više