Nakon teasera objavljene i prve fotografije iz novog filma s Emmom Stone

Screenshot: Youtube

OBJAVLJENE su prve fotografije iz novog antologijskog filma redatelja Yorgosa Lanthimosa pod nazivom Kind of Kindness. Ovaj redatelj publici je već poznat po radu na filmovima Uboga stvorenja (eng. Poor Things) i Miljenica (eng. The Favourite).

Baš kao i u njegovim prethodnim projektima, i u Kind of Kindness jednu od glavnih uloga ima glumica Emma Stone, koja je ranije ove godine osvojila Oscara za najbolju glavnu glumicu za film Uboga stvorenja. Uz nju, u filmu se pojavljuju i Jesse Plemons, Willem Dafoe, Margaret Qualley, Hong Chau, Joe Alwyn, Mamoudou Athie i Hunter Schafer.

Na službenom Instagram profilu filma objavljene su nove fotografije. Na prvoj se nalaze Emma Stone i Joe Alwyn za koje još nije poznato koje likove glume, prenosi Collider. 

Osim što naziv likova još uvijek nije poznat, ni konkretna radnja filma nije otkrivena. Dosad je samo objavljen kratki teaser trailer za film te je objavljeno da će priča sigurno pratiti život tri lika. Čovjeka koji pokušava preuzeti kontrolu nad vlastitim životom, policajca kojem se čini da se njegova žena ponaša kao druga osoba nakon što je imala nesreću zbog koje je ostala izgubljena u moru i ženu koja pokušava pronaći nekoga s posebnim sposobnostima, kome je suđeno da postane nevjerojatan duhovni vođa.

Nakon objave teasera IndieWire je prenio da je redatelj otkrio kako se film snimao u New Orleansu te da četvero ili petero glumaca igra različite uloge u filmu. 

Druga objavljena fotografija prikazuje glumicu Hong Chau, za koju također nije otkriveno koji lik glumi u filmu. 

Pročitajte više