Ne gleda vam se Eurosong? Na TV-u su večeras dva filma s Colinom Farrellom

Screenshot: Youtube

Gotovo sve oči danas su uprte u Malmö, gdje se održava finale Eurosonga. Naš predstavnik Baby Lasagna s pjesmom Rim Tim Tagi Dim nastupa 22., nakon što je izbacivanje Nizozemca Joosta Kleina promijenilo redoslijed nastupa.

Ako vam se ne da gledati Eurosong i volite dobre filmove, večerašnji TV program neće vas razočarati. Nova TV u 20:15 emitira Batmana iz 2022. Paul Dano glumi Riddlera, Zoe Kravitz je Žena Mačka, a neprepoznatljivi Colin Farrell pojavljuje se u ulozi zloglasnog Pingvina.

Nakon toga, u 23:30, slijedi Rampage: Totalni kaos. Davis Okoye (Dwayne Johnson) dijeli neizbrisivu vezu s Georgeom, izvanredno inteligentnom gorilom koja je bila u njegovoj zaštiti otkad se rodila. No, genetski eksperiment koji je krenuo po zlu pretvorio je ovog nježnog majmuna u bijesno čudovište.

Ta novonastala čudovišta počela su uništavati cijelu Sjevernu Ameriku i sve što im se našlo na putu. Okoye se tada udružuje s genetskim inženjerom kako bi osmislio i osigurao protuotrov. Borba ne počinje samo za zaustavljanje globalne katastrofe već i za spašavanje stvorenja koje je nekada bilo njegov prijatelj.

RTL u 20:15 emitira Jurski svijet: Pad kraljevstva. Novi nastavak fantastičnog serijala redatelja J.A. Bayona donosi nam nove, zapanjujuće vrste koje su sposobne utjerati strah u kosti kao ni jedna prije.

U 22:45 prikazuje se napeti triler Telefonska govornica s Colinom Farrellom u glavnoj ulozi. Stu Shepard je nezavisni PR agent, samoživ, drzak i sklon neumjerenom laganju. Laže svojim klijentima, ali i lijepoj supruzi Kelly, od koje skriva da se viđa s mladom i slatkom glumačkom aspiranticom Pam, kojoj je ujedno i agent. Dakako, ni Pam nije rekao da je oženjen, pa ona misli da je s njim u normalnoj vezi.

Svemu tome dođe kraj kad Stu u telefonskoj govornici primi poziv tajanstvenog muškarca koji od njega zatraži da sve prizna Kelly i Pam. Ako odbije, pa čak i ako samo pokuša napustiti telefonsku govornicu, muškarac će ga ubiti. Stu odmah potom ugleda infracrveno svjetlo snajpera na svojim grudima.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.