Ne gleda vam se Eurosong? Na TV-u su večeras dva filma s Colinom Farrellom

Screenshot: Youtube

Gotovo sve oči danas su uprte u Malmö, gdje se održava finale Eurosonga. Naš predstavnik Baby Lasagna s pjesmom Rim Tim Tagi Dim nastupa 22., nakon što je izbacivanje Nizozemca Joosta Kleina promijenilo redoslijed nastupa.

Ako vam se ne da gledati Eurosong i volite dobre filmove, večerašnji TV program neće vas razočarati. Nova TV u 20:15 emitira Batmana iz 2022. Paul Dano glumi Riddlera, Zoe Kravitz je Žena Mačka, a neprepoznatljivi Colin Farrell pojavljuje se u ulozi zloglasnog Pingvina.

Nakon toga, u 23:30, slijedi Rampage: Totalni kaos. Davis Okoye (Dwayne Johnson) dijeli neizbrisivu vezu s Georgeom, izvanredno inteligentnom gorilom koja je bila u njegovoj zaštiti otkad se rodila. No, genetski eksperiment koji je krenuo po zlu pretvorio je ovog nježnog majmuna u bijesno čudovište.

Ta novonastala čudovišta počela su uništavati cijelu Sjevernu Ameriku i sve što im se našlo na putu. Okoye se tada udružuje s genetskim inženjerom kako bi osmislio i osigurao protuotrov. Borba ne počinje samo za zaustavljanje globalne katastrofe već i za spašavanje stvorenja koje je nekada bilo njegov prijatelj.

RTL u 20:15 emitira Jurski svijet: Pad kraljevstva. Novi nastavak fantastičnog serijala redatelja J.A. Bayona donosi nam nove, zapanjujuće vrste koje su sposobne utjerati strah u kosti kao ni jedna prije.

U 22:45 prikazuje se napeti triler Telefonska govornica s Colinom Farrellom u glavnoj ulozi. Stu Shepard je nezavisni PR agent, samoživ, drzak i sklon neumjerenom laganju. Laže svojim klijentima, ali i lijepoj supruzi Kelly, od koje skriva da se viđa s mladom i slatkom glumačkom aspiranticom Pam, kojoj je ujedno i agent. Dakako, ni Pam nije rekao da je oženjen, pa ona misli da je s njim u normalnoj vezi.

Svemu tome dođe kraj kad Stu u telefonskoj govornici primi poziv tajanstvenog muškarca koji od njega zatraži da sve prizna Kelly i Pam. Ako odbije, pa čak i ako samo pokuša napustiti telefonsku govornicu, muškarac će ga ubiti. Stu odmah potom ugleda infracrveno svjetlo snajpera na svojim grudima.

Pročitajte više