Neprepoznatljiv je: Glumac iz hit filma 90-ih se pojavio u spin-offu Johna Wicka

Screenshot: YouTube

GLUMAC Peter Greene, koji je glumio negativca u filmu Maska, izgleda drastično drugačije 30 godina kasnije u novoj seriji Prime Videa The Continental.

 

Continental je popularan hotelski lanac prikazan u filmovima o Johnu Wicku, a ozloglašen je po tome što je u njemu boravio velik broj ubojica. U miniseriji gledatelji prate kako je hotel Continental postao zloglasno središte ubojica, a popularni likovi poput Winstona Scotta (kojeg u filmovima glumi Ian McShane) su prikazani u njihovim mladim godinama, dok je radnja smještena u sredinu 1970-ih u New Yorku.

Glumačka postava ubojica i gostiju hotela uključuje Mela Gibsona, Collina Woodella kao mladog Winstona, Bena Robsona, Ayomidea Adeguna kao mladog vratara Charona (u filmovima ga glumi pokojni Lance Reddick), Nhung Kate i Katie McGrath.

Peter Greene glumi lika po imenu Ujak Charlie, a u Masci iz 1994., uz Jima Carreyja i Cameron Diaz, glumio je zlikovca Doriana Tyrella. Od Maske se pojavio u filmovima Under Siege 2: Dark Territory, Training Day i The Bounty Hunter.

>> Zaboravno i nezadovoljavajuće: Stigle prve reakcije kritičara na spin-off Johna Wicka

Pročitajte više