Netflixov 18+ triler je u top 10 u Hrvatskoj, ljudi su razočarani: Gluma je užasna

Screenshot: Youtube

NA NETFLIX je prije nekoliko dana stigao triler Mea Culpa, scenarista i redatelja Tylera Perryja. Otkad je došao na streaming-servis, film se ubrzo pronašao na listi najgledanijih. Trenutno je drugi najgledaniji film na Netflixu u Hrvatskoj, ali je dobio puno negativnih kritika.

Mea Culpa je erotski pravni triler u kojem publika prati odvjetnicu Meu Harper koja, u želji da bude imenovana partnericom, preuzima slučaj umjetnika Zyaira Malloya, optuženog za ubojstvo svoje djevojke. Malloy od Harper želi više od isključivo poslovnog odnosa, a odvjetnica, koja i sama prolazi kroz bračnu krizu, pristaje na aferu.

Glavne uloge u filmu imaju Kelly Rowland i Trevante Rhodes, a uz njih glume i Nick Sagar, Sean Sagar, Shannon Thornton, RonReaco Lee, Kerry O'Malley, Arianna Barron i druge zvijezde.

 

Triler se na Netflixu prikazuje tek od 23. veljače, ali je u tih nekoliko dana uspio dobiti mnogo negativnih kritika. Na Rotten Tomatoesu zasad ima samo 14 posto odobravanja od kritičara, no taj se rezultat s obzirom na mali broj recenzija još može promijeniti. Međutim, osim loših rezultata na Rotten Tomatoesu, film je dobio i mnogo loših komentara gledatelja koji su svoje mišljenje podijelili na X-u.

"Tyler Perry treba platiti za svoj zločin. Ovaj film je imao toliko potencijala", "Gluma u filmu Mea Culpa je nevjerojatno loša", "Ovaj film je imao predobre glumce, ali je bio užasan", "Mea Culpa je bio jako loš. Imao je potencijala biti super film, produkcija je bila dobra, gluma isto, ali priča? Priča je bila užasna", "Gluma u ovom filmu je jednostavno užasna, nisam ga mogao pogledati do kraja", "Žao mi je što sam potrošio vrijeme na ovaj film", "Mea Culpa je prečudan film. Najava je bila bolja od cijelog filma", neki su od komentara na film. 

Pročitajte više