Nicolas Cage glumi u nastavku slavnog trilera iz 2005., evo tko mu se sve pridružio

Screenshot: YouTube/Lionsgate Films

NICOLAS Cage i Bill Skarsgård igraju glavne uloge u nadolazećem filmu Lords of War, a nedavno im se pridružila i zvijezda Marvelovog Spider-Mana Laura Harrier, piše Deadline.

Lords of War je nastavak kriminalističkog trilera Lord of War iz 2005. godine, u kojem je Cage utjelovio trgovca oružjem Yurija Orlova. Orlov u nastavku doznaje da ima sina Antona (Skarsgård), koji je postao najveći rival svog oca. Uz prodaju oružja, Anton pokušava okupiti i vojsku plaćenika koji će sudjelovati u američkim sukobima na Bliskom istoku.

Priča će biti fokusirana na suparništvo između oca i sina. Nije poznato koju će ulogu igrati Harrier u filmu, ali Deadline je otkrio da će se Yuri i Anton nadmetati za pažnju iste žene.

Bill Skarsgård i Laura Harrier Foto: EPA

Film će režirati Andrew Niccol, redatelj originalnog filma, kojeg također znamo po klasicima kao što su Gattaca, The Truman Show i The Host. Lords of War produciraju Philippe Rousselet i Fabrice Gianfermi.

Uz film Spider-Man: Homecoming, u kojem je glumila simpatiju Petera Parkera, Harrier je poznata i po ulogama u Oscarom nagrađenom filmu BlacKkKlansman, Netflixovoj dramediji The Starling i seriji White Man Can’t Jump, dostupnoj na Huluu.

Iako je Lord of War podijelio kritičare, mnogi su pohvalili film zbog realističnog prikaza trgovine oružjem i smrtonosnih posljedica koje ona nosi. Cage je pokupio i brojne pohvale za svoju karizmatičnu izvedbu. Gledatelji su ocijenili film s 85% na Rotten Tomatoesu, dok su mu kritičari dali ocjenu 62%.

 

 

Pročitajte više