Objavljen je trailer za Daddio, film u kojem glume samo dva glumca

Screenshot: Youtube

OBJAVLJEN je trailer za film Daddio, u kojem glavne uloge imaju Dakota Johnson i Sean Penn. Posebno je zanimljivo što se radnja kroz gotovo cijeli film odvija u taksiju i u njemu glume samo Johnson i Penn. Film je nastao u režiji Christy Hall, a glumci su sudjelovali kao producenti.

Radnja filma odvija se u New Yorku, a započinje nakon što u taksi vozača Clarka (Sean Penn) uskoči mlada žena Girlie (Dakota Johnson). Njih dvoje kreću u noć prema Manhattanu, započinjući neočekivan razgovor koji rezultira jednim epskim i nevjerojatnim putovanjem, stoji u službenom sinopsisu filma. 

 

Christy Hall napisala je scenarij i režirala Daddio, što joj je bio prvi igrani film. Otkrila je da su joj glumci bili od velike pomoći u ovom projektu.

"Budući da je ovo moj prvi igrani film, stvarno sam trebala ljude oko sebe. Sean i Dakota su vjerovali u mene, vjerovali u ovaj scenarij i rekli su: 'Ne, Christy je ta koja će ovo režirati, a mi ćemo joj pomoći da sve ide u pravom smjeru'", ispričala je Hall, prenosi Collider.

Prikazivanje filma planirano je za ljeto 2024. godine.

Pročitajte više