Scarlett Johansson i Channing Tatum zajedno glume u novom filmu, pogledajte trailer

Screenshot: Youtube

OBJAVLJEN je trailer za nadolazeći film Fly Me To The Moon sa Scarlett Johansson i Channingom Tatumom u glavnim ulogama. Film se temelji na priči Billa Kirsteina i Keenana Flynna, a režirao ga je Greg Berlanti.

Radnja priče smještena je u pozadinu NASA-inog povijesnog slijetanja Apolla 11 na Mjesec. Dovedena kako bi popravila NASA-in imidž, iskre frcaju na sve strane dok stručnjakinja za marketing Kelly Jones (Johansson) uzrokuje kaos na već teškom zadatku direktora lansiranja Colea Davida (Tatum). Kada Bijela kuća zaključi da je misija previše važna da bi propala, Jones dobiva naredbu da izvede lažno slijetanje na Mjesec kao rezervu.

 

Osim Johansson i Tatuma, u filmu glume i Nick Dillenburg, Anna Garcia, Jim Rash, Noah Robbins, Colin Woodell, Christian Zuber, Donald Elise Watkins, Ray Romano i Woody Harrelson. Scenarij za film napisala je Rose Gilroy, a izvršni producent je Robert J. Dohrmann.

Mnogi su u komentarima ispod objavljenog trailera napisali da je ovo odličan naziv filma, i to ne samo zato što je isti kao naziv pjesme Franka Sinatre. 

"Jako sam uzbuđena i sretna zbog ovog filma, čini mi se da će biti super", "Kad vidim Scarlett Johansson, odmah mi se film malo više sviđa", "E, ovo je baš odličan naziv za ovaj film!", "Tatum i Johansson mi izgledaju kao super kombinacija, nadam se da će film biti dobar", neki su od komentara.

Pročitajte više