Objavljen je trailer za novi romantični film s Anne Hathaway, uskoro stiže na Prime

Foto: Prime Video

NA PRIME Video uskoro dolazi nova romantična komedija The Idea of You, s Anne Hathaway i Nicholasom Galitzineom u glavnim ulogama. Film se temelji na istoimenom romanu spisateljice Robinne Lee iz 2017. godine, a sada je Prime objavio i prvi trailer.

Radnja prati 40-godišnju samohranu majku, Solène (Anne Hathaway), koja se upušta u romansu sa zvijezdom grupe August Moon, 24-godišnjim Hayesom (Nicholas Galitzine). Upoznali su se na glazbenom festivalu Coachella, na kojem je Hayes nastupao s grupom, a Solène išla kao pratnja svoje 16-godišnje kćeri Izzy (Ella Rubin).

 

Ostatak glumačke postave čine Annie Mumolo, Perry Mattfeld, Reid Scott, Mathilda Gianopoulos, Jordan Aaron Hall, Graham Norton, Viktor White, Jaiden Anthony i druge zvijezde. Globalno prikazivanje na Primeu počinje 2. svibnja 2024. godine.

Nakon što je objavljen trailer, ljudi su u komentarima iskazali uzbuđenje zbog nadolazećeg filma. 

"Anne Hathaway nikad ne može biti prestara za nekoga", "Nisam očekivala da će imati ovako dobru kemiju", "Ovo ću sigurno gledati", "Nisam imala nikakva očekivanja od ovoga, ali stvarno super izgleda", neki su od komentara.

Pročitajte više