Objavljen službeni trailer za novi triler Nicolasa Cagea, svi komentiraju istu stvar

Foto: EPA/Screenshot: YouTube/Neon

NAKON nekoliko teasera, studio Neon napokon je objavio trailer za nadolazeći horor-triler Longlegs, u kojem glavne uloge igraju Nicolas Cage i Maika Monroe.

Monroe je u filmu utjelovila FBI agenticu Lee Harker, koja pokušava uhvatiti serijskog ubojicu koji se predstavlja kao Longlegs (Nicolas Cage). Cijeli slučaj se zakomplicira kada Harker otkrije dokaze koji ubojstvo vežu uz okultizam.

 

Film je režirao i napisao Osgood Perkins, a sporedne uloge igraju Alicia Witt i Blair Underwood.

Jedna od najboljih izvedbi Nicolasa Cagea

Producenti Ken Kao i Josh Rosenbaum pohvalili su Cagea u intervjuu za Screen Rant, u kojem su rekli da je to jedna od njegovih najboljih izvedbi u horor filmovima.

Prema Screen Rantu, kritičari koji su imali priliku vidjeti film prije premijere napisali su da ih Longlegs podsjeća na kultni horor Kad jaganjci utihnu, te da je ovo jedan od najboljih horora 2024. godine.

Gdje je Cage?

Trailer za film oduševio je gledatelje, ali svi komentiraju kako nismo imali priliku vidjeti Cagea.

"Uopće nisu pokazali Cagea, to je zanimljiva marketinška taktika", napisao je jedan gledatelj, dok je drugi dodao: "Trebali su sakriti činjenicu da on glumi u filmu sve do same premijere, ali mislim da postoje pravila protiv toga."

"Ja mislim da smo ga vidjeli. Mislim da je on onaj tip s bijelom kosom, koji drži ruke u zraku", napisao je treći gledatelj. U traileru se na trenutak pojavi nepoznati lik, za kojeg neki gledatelji vjeruju da je Cage.

Screenshot: YouTube/Neon

"Ovo mi izgleda kao mješavina Pravog detektiva, Zodiac i Kad jaganjci utihnu", napisao je četvrti.

Horor-triler Longlegs imat će premijeru 12. srpnja 2024. godine.

 

Pročitajte više