Objavljen trailer za novi Avatar, fanovi oduševljeni: ''Nevjerojatno, budite ponosni"

Screenshot: Youtube

OBJAVLJEN je novi trailer za Avatar: The Way of Water. U glavnim ulogama pojavljuju se Sam Worthington, Zoe Saldaña, Sigourney Weaver, Stephen Lang i Kate Winslet. Film Jamesa Camerona u kina stiže sredinom prosinca, 13 godina nakon što je snimljen prvi dio.

Smješten više od desetljeća nakon događaja iz prvog filma, Avatar: The Way of Water prati priču o obitelji Sully - Jakeu, Neytiri i njihovoj djeci. Radnja prati bitke koje vode pokušavajući preživjeti i napore da se međusobno zaštite te prežive nevolje i tragedije koje će ih snaći.

 

Ako je suditi po komentarima na YouTubeu, obožavatelji s nestrpljenjem očekuju 16. prosinca, kada film stiže u kina: ''Ovako izgleda više od desetljeća napornog rada i predanosti! Činjenica da su razvili potpuno novi softver za snimanje pokreta samo za podvodne scene u ovom filmu je nevjerojatna!'', ''Mogu reći da je trebalo jako puno vremena da ovo izgleda ovako nevjerojatno. Morate biti ponosni na svoj rad."

U rujnu je u kinima prikazano remasterirano reizdanje Avatara, 13 godina nakon kinopremijere, a ogroman interes koji su gledatelji pokazali diljem svijeta dodatno je zacementirao poziciju Avatara na čelu liste filmova s najvećom zaradom svih vremena.

Pročitajte više