Objavljen trailer za seriju s Keanuom Reevesom o jednoj od najboljih F1 momčadi

Screenshot: YouTube

HULU JE OBJAVIO trailer za nadolazeću dokumentarnu seriju Brawn: The Impossible F1 Story čiji će voditelj biti holivudski glumac Keanu Reeves.

Brawn GP je momčad koju je osnovao Ross Brawn nakon što je platio jednu funtu za bivši Hondin tim. U prvoj i jedinoj sezoni (2009.) osvojeni su naslovi prvaka kod vozača i konstruktora. Iako je bajka kratko trajala, Brawn GP se prometnuo među najbolje momčadi koje su kročile Formula 1 stazama.

Ekipa je sljedeće sezone rebrendirana u Mercedes koji je svoje uspjehe krenuo nizati od 2014. godine. Keanu Reeves, kao veliki zaljubljenik u automoto sportove, upoznat će gledatelje s timom koji je iskoristio sivu zonu u pravilniku i do svojeg uspjeha stigao pomoću dvostrukog difuzora.

 

Brawn GP je 2009. godine u 17 utrka ostvario osam pobjeda i 15 postolja. Jenson Button i Rubens Barrichello vozili su za Brawn te se Button na kraju sezone okitio naslovom prvaka ispred Sebastiana Vettela. Britanac je čak u prvih sedam utrka sezone ostvario šest pobjeda.

Brawn: The Impossible F1 Story bit će dostupan na Huluu od 15. studenog ove godine i imat će četiri epizode. Keanu će o uspjehu Brawn GP-ja pričati s bivšim prvim čovjekom Formule 1 Berniejem Ecclestoneom, trenutnim šefom Red Bull Racinga Christianom Hornerom, Barrichelloom, Buttonom i Brawnom.

"Najbolji način da brzo postanete nepopularni je da krenete pobjeđivati", govori Horner u jednoj sceni.

Pročitajte više