Objavljen trailer za seriju The Continental, dugoočekivani spin off Johna Wicka

Screenshot: Youtube

Stigao je prvi trailer za spin off Johna Wicka, prequel seriju The Continental.

Svemir John Wicka se širi nadolazećom serijom The Continental, koja ne uključuje glavnog glumca popularne franšize Keanua Reevesa. Serija je temeljena na četiri nastavka Johna Wicka, koji prate bivšeg ubojicu koji izlazi iz mirovine u potrazi za krvavom osvetom. The Continental će publici pružiti uvid u događaje prije prvog filma, imat će tri epizode, a premijerno će biti prikazan na Peacocku u rujnu. 

Continental je popularan hotelski lanac prikazan u filmovima, a ozloglašen je po tome što je u njemu boravio velik broj ubojica. U miniseriji gledatelji će vidjeti kako je hotel Continental postao zloglasno središte ubojica, a popularni likovi poput Winstona Scotta (kojeg u filmovima glumi Ian McShane) bit će prikazani u njihovim mladim godinama, dok je radnja smještena sredinom 1970-ih u New Yorku.

Glumačka postava ubojica i gostiju hotela uključuje Mela Gibsona, Collina Woodella kao mladog Winstona, Petera Greenea, Bena Robsona, Ayomide Adegun kao mladog vratara Charona (u filmovima ga glumi pokojni Lance Reddic), Nhung Kate i Katie McGrath.

Albert Hughes režirat će prvu i posljednju epizodu The Continentala, dok će Charlotte Brandstom režirati drugu. Hughes također radi kao izvršni producent, a Greg Coolidge, Derek Kolstad, Shawn Simmons i Kirk Ward scenaristi su serije.

Pročitajte više