VIDEO Stigao trailer za novu seriju s Neilom Patrickom Harrisom, glumi gay muškarca

Foto: Press

NETFLIX je na svom YouTube kanalu objavio trailer za Uncoupled, nadolazeću osmodijelnu seriju u kojoj glavnu ulogu ima Neil Patrick Harris, zvijezda serije Kako sam upoznao vašu majku. 

Harris u seriji glumi homoseksualca u srednjim četrdesetim godinama koji počinje živjeti samačkim životom u New Yorku, nakon što ga je ostavio njegov partner s kojim je bio 17 godina.

"Činilo se da je Michaelov život savršen, sve dok ga suprug nije ostavio nakon 17 godina braka. Mora se suočiti s noćnom morom gubitka svoje srodne duše i odjednom postaje gay solo muškarac u srednjim 40-ima", piše u opisu serije.

Osim Harrisa, u seriji glume još Tisha Campbell, Brooks Ashmanskas, Emerson Brooks and Marcia Gay Harden. André De Shields, Byron Jennings, Colin Hanlon, Dan Amboyer, Gilles Marini, Jai Rodriguez, Nic Rouleau, Peter Porte i Stephanie Faracy.

Seriju kreirali Darren Star i Jeffrey Richman

Serija će biti dostupna na Netflixu od 29. srpnja. Kreirali su je Darren Star, koji je zaslužan za Emily in Paris te Jeffrey Richman, izvršni producent Moderne obitelji.

Harrisovi fanovi s nestrpljenjem iščekuju seriju.

"Lijepo je ponovo vidjeti Neila Patricka na ekranu. Ovaj put glumi pravog homoseksualca. To je svjež prizor i izgleda obećavajuće", "Koliko god volio Harrisa u ulogama heteroseksualca, bit će vrlo zanimljivo vidjeti ga kako igra ulogu koja je bliska njegovom načinu života", "Ne mogu dočekati. Ovo izgleda jako zabavno", neki su od komentara.

Pročitajte više