Objavljena najava za drugu sezonu Netflixove serije koja je šokirala 18+ scenama

Screenshot: YouTube

STIŽE druga sezona Netflixove serije Sex/Life. Prva sezona prikazana je 2021. godine i postala je neočekivani hit. Oborila je rekorde gledanosti i završila je poprilično napeto. Već tada se počelo pričati o drugoj sezoni. 

Serija stiže 2. ožujka

Objavljena je i službena videonajava nove sezone. U teaseru Sarah Shahi govori: "Nemaju svi to, želju da se probude i da prestanu mjesečariti kroz svoj život. Da prestanu pokušavati učiniti pravu stvar, a istodobno negirati istinu. Ali oni u kojima ta želja postoji izlažu se velikoj opasnosti."

 

U ljubavnom trokutu i dalje se nalaze Sarah Shahi, Mike Vogel i Adam Demos. Druga sezona počinje tamo gdje je prva završila - Billie na ulaznim vratima u stanu Brada, svog bivšeg ljubavnika.

Najava završava izjavom: "Jer kad se jednom probudiš, kad osjetiš makar i samo mali okus, više nema povratka." Druga sezona na Netflix stiže 2. ožujka.

Scena o kojoj su svi pričali

Podsjetimo, serija prati majku kućanicu kojoj je dosadno u životu, pa počinje zapisivati svoje seksualne fantazije s bivšim. Naravno, njezin suprug pronalazi te zabilješke i pročita ih... O jednoj sceni iz serije Sex/Life posebno se puno raspravljalo na društvenim mrežama. Naime, u toj sceni je prikazan potpuno gol muškarac pod tušem i svi su gledatelji mogli vidjeti njegovo spolovilo.

Pročitajte više