Ovaj trailer pregledan je više od 222 milijuna puta, film bi mogao biti veliki hit

Screenshot: YouTube/Sony Pictures

PRVI službeni trailer za film It Ends With Us, s Blake Lively u glavnoj ulozi, postao je jedan od najgledanijih trailera u posljednjih godinu dana, prenosi Deadline.

Naime, prema podacima sa stranice WaveMetrix, trailer je do danas pregledan više od 222 milijuna puta na raznim internetskim platformama. U prva 24 sata pregledan je čak 128.1 milijun puta i prestigao je trailere za neke od najiščekivanijih filmskih hitova. Naime, trailer za Universalov Wicked pregledan je 112.9 milijuna puta u prva 24 sata, dok je trailer za Barbie, najveći prošlogodišnji blockbuster, pregledan 101.6 milijuna puta.

 

Film It Ends With Us je adaptacija istoimenog romana koji je napisala popularna spisateljica Colleen Hoover. Scenarij za film napisala je Christy Hall, a režirao ga je Justin Baldoni, koji igra jednu od glavnih uloga.

Radnja prati Lily Bloom (Lively), mladu ženu koja pokušava pobjeći od svog traumatičnog djetinjstva i odlazi u Boston, gdje otvara cvjećarnicu iz snova. Lily se zaljubi u šarmantnog neurokirurga Rylea Kincaida (Baldoni) s kojim uđe u vezu, ali ubrzo shvati da je njihova veza jednako toksična koliko i veza njezinih roditelja. Sve se zakomplicira nakon što joj se u život vrati Atlas Corrigan (Brandon Sklenar), njezina prva ljubav.

Sporedne uloge igraju Jenny Slate, Hasan Minhaj i Amy Morton. Na filmu su radili Sony Pictures i studio Wayfarer.

It Ends With Us dolazi u kina 9. kolovoza ove godine. 

Pročitajte više