Ovo je drugi najgledaniji film na Maxu u Hrvatskoj, ima 80 posto na Rotten Tomatoesu

Screenshot: Youtube/Max

Na MAXU se od 6. lipnja prikazuje komedija-drama Am I Ok?, koju su režirale Stephanie Allynne i Tig Notaro. Film se u nekoliko dana pronašao na popisu deset najgledanijih filmova na streaming platformama, a trenutno je drugi najgledaniji film u Hrvatskoj.

Radnja filma prati Lucy (Dakota Johnson) i Jane (Sonoya Mizuno), koje su najbolje prijateljice cijeli život. No, kada Lucy krene na osobno putovanje u kojem pokušava otkriti svoju seksualnost, suočit će se s testom prijateljstva, ali će i testirati sebe na putovanju za koje možda uopće nije spremna.

Scenarij za film napisala je Lauren Pomerantz, a ostatak glumačke postave čine Jermaine Fowler, Kiersey Clemons, Molly Gordon, Whitmer Thomas, Sean Hayes, Tig Notaro i Odessa A'zion.

 

Kritičari pohvalili kemiju između glavnih glumica

Prema trenutnim recenzijama, čini se da se Am I Ok? svidio kritičarima. Dosad je na stranici Rotten Tomatoes od kritičara ocijenjen s visokih 80 posto, ali taj se rezultat može promijeniti s obzirom na to da je recenziju napisalo 70 kritičara.

Međutim, ocjene publike nisu toliko blizu onih kritičara. Osvrt na film dosad je na Rotten Tomatoesu napisalo više od 50 gledatelja, a na temelju njihovih recenzija film je ocijenjen sa 68 posto. 

Richard Roeper iz Chicago Sun-Timesa napisao je: "Johnson i Mizuno imaju laku i ugodnu kemiju, gluma je krajnje autentična u njihovim razmjenama."

S njime se složila i Alissa Wilkinson iz New York Timesa koja je pohvalila kako su Johnson i Mizuno odglumile uvjerljive prijateljice. "U filmu postoji prava kemija. Da ste mi rekli da su Johnson i Mizuno prijateljice od trećeg razreda i da planinare vikendom, povjerovala bih vam", napisala je Wilkinson.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.