Ovo su najgori filmovi 2023., prema ocjenama na Rotten Tomatoesu

Screenshot: YouTube

Hoće li film biti dobar ili ne, ovisi o pojedincu koji ga gleda, ali ocjene publike i profesionalnih kritičara mogu nam dati opću ideju o tome je li ono što namjeravamo pogledati kvalitetno ili nije. Ovo je popis deset filmova koji su 2023. godine dobili najmanje ocjene na Rotten Tomatoesu.

1. Freelance – 7%

U filmu Pierrea Morela John Cena, kao bivši agent specijalnih postrojbi, odlučuje štititi novinarku Alison Brie na njezinom putu do intervjua s ozloglašenim diktatorom Juanom Pablom Rabom u izmišljenoj zemlji Paldoniji.

 

2. Life Upside Down – 5%

Life Upside Down romantična je drama koja prati tri para povezana prijateljstvom, ljubavlju i poslom. Svi su zarobljeni u svojim domovima u Los Angelesu tijekom početka karantene. Naposljetku, prisiljeni su suočiti se sa supružnicima, prijateljima, ljubavnicima i, na kraju, sa samima sobom. Njihovi se životi polako, ali sigurno, okreću naglavačke.

3. Winnie the Pooh: Blood and Honey – 3%

Film prati Pooha i Praščića koji su postali divlji ubojice. Teroriziraju skupinu djevojaka i Christophera Robina kada se on, mnogo godina kasnije, vrati u Hundred Acre Wood nakon odlaska na fakultet.

 

4. Confidential Informant – 0%

Policijski detektiv koji boluje od raka dogovorio se s doušnikom da bude ubijen na dužnosti kako bi njegova obitelj mogla dobiti pozamašnu naknadu za smrt.

5. Dead Man‘s Hand – 0%

Film prati Renoa, tek oženjenog revolveraša koji traži miran život sa svojom nevjestom. Kad Reno ubije razbojnika u samoobrani, nije ni svjestan s kim će imati posla. Clarence Bishop, korumpirani gradonačelnik njihova mjesta, neće dopustiti da smrt njegova brata prođe nekažnjeno.

 

6. The Donor Party – 0%

Od nedavno slobodna Jaclyn očajnički želi postati mama. Nakon neugodnog razvoda i nebrojenih uzaludnih pokušaja online spojeva, shvaća da joj ne treba muž da ostvari svoj san.

7. Johnny & Clyde – 0%

Johnny i Clyde ludo su zaljubljeni serijski ubojice u zločinačkom pohodu. Namjerili su se na pljačku kockarnice čija je vlasnica kriminalka Alana, koju čuva demonski ubojica kojim ona zapovijeda.

 

8. Mercy – 0%

Bivša vojna liječnica nađe se u smrtonosnoj borbi za preživljavanje kada irska mafija preuzme kontrolu nad bolnicom u kojoj radi. Kada njezin sin bude uzet kao talac, prisiljena je osloniti se na svoju prošlost.

9. Righteous Thieves – 0%

Annabel, vođa tajne organizacije koja se bavi pronalaskom neprocjenjivih umjetnina, okuplja ekipu kradljivaca umjetnina kako bi vratila djela Moneta, Picassa, Degasa i Van Gogha koja su nacisti ukrali tijekom Drugoga svjetskog rata.

10. Shrapnel – 0%

Dvije tinejdžerice iz Teksasa nestale su nakon što su bile na zabavi u Juárezu, u Meksiku. Otac jedne djevojčice, bivši marinac Sean Beckwith, preuzima stvari u svoje ruke. U Meksiku pronalazi auto djevojaka, ali kada ode po lokalnu policiju, auto nestaje.

 

Pročitajte više