Ovo su neke od najpopularnijih serija za koje gledatelji tvrde da su precijenjene

Screenshot: YouTube/ABC/Warner Bros. Television

VEĆINA nas se u slobodno vrijeme voli opustiti uz popularne serije koje nas drže prikovanima za male ekrane i o kojima možemo pričati s prijateljima i kolegama. No, ponekad serije koje dobiju najviše pažnje jednostavno ne ispunjavaju sva očekivanja.

Od razočaravajućih završetaka do dosadnih zapleta, serije koje su u početku djelovale obećavajuće s vremenom mogu izgubiti šarm i privući kritike publike zbog pada kvalitete i neispunjenih očekivanja. Jedan korisnik Reddita ovaj je tjedan pitao ostale korisnike društvene mreže koje popularne serije smatraju precijenjenima. Evo što se sve našlo na njihovom popisu.

The Good Doctor

"Moja žena je pogledala većinu epizoda serije The Good Doctor. Serija je grozna. Jasno nam je - lik je autističan. To ne može biti jedina točka zapleta u cijeloj seriji", napisao je jedan korisnik Reddita i skupio preko tri tisuće upvoteova.

Serija The Good Doctor je američka adaptacija istoimene korejske medicinske serije. Radnja prati Shauna Murphyja, mladog i nadarenog kirurga koji ima autizam i savantizam. Nakon problematičnog odrastanja u malom gradiću Shaun se seli u jednu od najprestižnijih bolnica u Kaliforniji.

Živi mrtvaci (The Walking Dead)

"Sviđa mi se serija Živi mrtvaci, ali imam osjećaj da su je uništili loši scenaristi i činjenica da svaka sezona ima istu radnju", napisao je jedan korisnik.

Serija Živi mrtvaci inspirirana je istoimenim stripovima i prati malu skupinu ljudi koji pokušavaju preživjeti u postapokaliptičnom SAD-u, koji je poharao zombi-virus. Serija se prikazivala od 2010. do 2022. godine.

Uvod u anatomiju (Grey’s Anatomy)

"Uvod u anatomiju. Prošlo je 20 godina, a svejedno ne posustaje. Shonda Rhimes napustila je seriju 2015. godine, ali ova stvar ne želi umrijeti. Kao nekakav zombi", našalio se jedan gledatelj.

Uvod u anatomiju je medicinska serija koja se počela prikazivati davne 2005. godine. Serija prati život doktorice Meredith Grey i njezinih prijatelja koji rade u fiktivnoj bolnici Seattle Grace.

Teorija velikog praska (Big Bang Theory)

"Mislim da je Teorija velikog praska bila smiješna na početku. No, kao i u svakoj drugoj popularnoj seriji, s vremenom je glavni zaplet postao tko s kime spava", objasnio je jedan korisnik društvene mreže.

Teorija velikog praska je humoristična serija koja prati dogodovštine četvorice genijalnih fizičara: Leonarda Hofstadtera (Johnny Galecki), Sheldona Coopera (Jim Parsons), Howarda Wolowitza (Simon Helberg) i Raja Koothrappalija (Kunal Nayyar) te njihove susjede, konobarice Penny (Kaley Cuoco) koja želi biti glumica. Serija se prikazivala od 2007. do 2019. godine, a dobila je i prednastavak nazvan Mladi Sheldon (Young Sheldon).

Prijatelji (Friends)

Redditori su na popis precijenjenih serija stavili i Prijatelje, jednu od najgledanijih humorističnih serija svih vremena. Prijatelji prate šestero prijatelja - Rachel (Jennifer Aniston), Rossa (David Schwimmer), Chandlera (Matthew Perry), Monicu (Courteney Cox), Joeyja (Matt LeBlanc) i Phoebe (Lisa Kudrow) - koji su u dvadesetima i žive na Manhattanu.

"Ja sam veliki obožavatelj Prijatelja, ali slažem se da je serija precijenjena. Meni se sviđa jer volim dinamiku između glavnih glumaca", napisao je jedan korisnik te dodao da mu serija budi nostalgiju jer ga podsjeća na njegove roditelje.

Kako sam upoznao vašu majku (How I Met Your Mother)

"Serija Kako sam upoznao vašu majku nije dobro ostarjela, po mom mišljenju", napisao je jedan korisnik. Drugi je na to dodao: "Nedavno sam ponovno pogledao ovu seriju i bilo mi je tako neugodno. Protagonisti su ksenofobični diplomci elitnih sveučilišta koji se užasno ponašaju prema ljudima oko sebe."

Serija prati protagonista Teda Mosbyja (Josh Radnor) i njegovu grupicu prijatelja s Manhattana. Ted, u 2030. godini, opisuje svojoj djeci što se sve događalo između 2005. i 2013. godine jer im želi otkriti kako je upoznao njihovu majku.

Stranger Things

"Rekao bih da je Stranger Things najprecjenjenija serija koju sam ikada pogledao. Prva sezona bila je jako dobra, ali na pola druge sezone u potpunosti sam izgubio interes", napisao je jedan korisnik

Smještena u 1980-e, Netflixova hit-serija Stranger Things prati avanture grupe tinejdžera iz fiktivnog gradića Hawkinsa, koje opsjedaju stvorenja iz alternativne dimenzije nazvane Upside Down. Serija je imala premijeru 2016. godine i nije joj trebalo dugo da postane svjetski fenomen. Posljednja sezona trenutno se snima i imat će premijeru 2025. godine.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.