Patrick Stewart odgovorio na glasine o povratku proslavljenoj ulozi

Screenshot: YouTube

Engleski filmski glumac Patrick Stewart najpoznatiji je po ulozi kapetana Picarda u televizijskoj seriji i filmovima Star Trek. Stewart je također glumio još jednog poznatog lika - Charlesa Xaviera, vođu Marvelovog X-Mena.

Glumac je pune 22 godine glumio Profesora X-a. Posljednji put se u toj ulozi pojavio u filmu Doktor Strange u Multiverzumu ludila 2022. godine. Internetom kruže glasine kako bi se legendarni glumac ponovno mogao pojaviti u istoj ulozi, ovog puta u nadolazećem Deadpoolu 3.

Ono što ide u korist toj informaciji jest da se Hugh Jackman vraća kao Wolverine, a vjeruje se kako će se radnja filma vrtjeti oko multiverzuma. Ne samo to, već se nagađa da bi Stewart mogao glumiti u novom Avengers filmu, zvanom Avengers: Secret Wars, koji je na rasporedu tek 2027. godine.

Glumca su na Etalku upitali ima li istine u tome, a on im je jasno odgovorio: "Ne mogu odgovoriti potvrdno ili negativno na to. To je jedna mogućnost. Meni i Hughu Jackmanu, Logan je trebao označiti kraj. Pogotovo kad smo umrli u tom filmu, ali meni je rečeno da je moj lik već nekoliko puta umro. Kako to uradim? Imajte to na umu i možda vam se posreći."

Pročitajte više