Patrick Swayze ponašao se neurotično na setu kultnog filma

Foto: Shutterstock/Screenshot: YouTube/Universal

JOHN Leguizamo je u intervjuu s Andyjem Cohenom otkrio kako mu je bilo raditi s Patrickom Swayzejem na filmu Neobične prijateljice (To Wong Foo, Thanks for Everything! Julie Newmar). Leguizamo, Swayze i Wesley Snipes utjelovili su tri drag kraljice koje pokušavaju doći do Hollywooda, no na putu kroz SAD pokvari im se auto.

 

"Počivao u miru, volim ga. Samo što je bio neurotičan. Znate, ja sam isto neurotičan, ali bilo je teško raditi s njim", rekao je Leguizamo o svom kolegi. "Bio je neurotičan i pomalo nesiguran. Wesley i ja odlično smo se slagali jer nismo bijelci pa smo razumjeli jedan drugog. Također, ja volim improvizirati, a Patricku se to nije svidjelo", rekao je.

Leguizamo je dodao da su on i Snipes često improvizirali na setu te da zvijezda Prljavog plesa nije mogla pratiti njihove improvizacije. Swayze je tražio da se drže scenarija, no redateljica Beeban Kidron inzistirala je da nastave improvizirati.

Nominacije za Zlatni globus

Unatoč problemima na setu, i Leguizamo i Swayze nominirani su za Zlatni globus zbog svojih izvedbi u kultnom filmu iz 1995. godine. Leguizamo je izjavio da je jako ponosan na ovaj film jer je pomogao ljudima koji su dio LGBTQ zajednice da se osjećaju prihvaćeno.

"To je ono što bi umjetnost trebala raditi. Umjetnost bi trebala dati hrabrost ljudima. Umjetnost bi trebala ljude naučiti empatiji. To je razlog zbog kojeg sam se počeo baviti ovim poslom", objasnio je glumac.

Pročitajte više