Paul Rudd o snimanju novih filmovima o Ant-Manu: Nije na meni da odgovorim

Screenshot: Youtube

AMERIČKI glumac Paul Rudd osvrnuo se na pitanje budućnosti snimanja novih filmova o Marvelovom superjunaku Ant-Manu, kojeg je Rudd dosad glumio u nekoliko filmova. Rudd je o ovome razgovarao tijekom premijere svog najnovijeg filma, Istjerivači duhova: Ledena prijetnja (eng. Ghostbusters: Frozen Empire).

Glumac je u kratkom komentaru za The Hollywood Reporter izjavio da ne zna hoće li Ant-Man dobiti još svojih filmova, nakon što je posljednji film, Ant-Man i Wasp: Kvantumanija (eng. Ant-Man and the Wasp: Quantumania), izašao 2023. godine.

"Nemam pojma. Ne znam. Nije na meni da odgovorim, morali biste otići Kevinu Feigeu i tim dečkima, pretpostavljam", kratko je prokomentirao glumac.

Paul Rudd dio je Marvelovog svemira od 2015. godine, kada je prvi put glumio Scotta Langa, odnosno Ant-Mana. Dosad su snimljena tri samostalna filma o Ant-Manu te se pojavio u nekoliko drugih filmova, poput Osvetnika: Završnica i Kapetan Amerika: Građanski rat. 

Posljednji samostalni film o Ant-Manu ujedno je i najgore ocijenjen na Rotten Tomatoesu. Na temelju 410 recenzija ocijenjen je s 43 posto od kritičara, dok je prvi film Ant-Man ocijenjen s 83 posto (341 recenzija), a drugi Ant-Man i Wasp s 87 posto (448 recenzija). Treći film je bolje prošao kod publike koja ga je ocijenila s 82 posto, dok je prvi film dobio 85 posto, a drugi 79 posto na temelju nekoliko tisuća recenzija gledatelja.

Pročitajte više