Poput Bonda: Stigao trailer za špijunski film Henryja Cavilla

Screenshot: YouTube

HENRY CAVILL možda neće glumiti Jamesa Bonda, no zato će utjeloviti drugog tajnog agenta. Argylle je film redatelja Matthewa Vaughna (Kingsman), pisan pod budnim okom scenarista Jasona Fuchsa (Wonder Woman) i snimanog pred kamerama studija Universal Pictures.

U filmu glume Henry Cavill, Dua Lipa, John Cena, Bryce Dallas Howard, Sam Rockwell, Bryan Cranston, Samuel L. Jackson i Catherine O’Hara. Radnja se vrti oko spisateljice Elly Conway (Dallas Howard) koja piše roman o tajnom agentu Argylleu (Cavill) te u jednom trenutku njen život postane ugrožen.

A razlog zašto je ugrožena je taj što se priča neodoljivo poklapa s pravim špijunima koji su sada u lovu na Conway. To u prvom traileru možemo i vidjeti, a odlično je prikazana i akcija koja neodoljivo podsjeća na onu iz Kingsman franšize, za koju je zadužen upravo redatelj Vaughn.

 

"Ovako trailer treba izgledati. Dovoljno otkrivene priče da gledatelj jednostavno sazna o čemu je riječ i bude zainteresiran, ali ne previše da ne pokvari cijelu radnju", komentar je jednog korisnika YouTubea.

"Ne mogu se sjetiti kad sam posljednji put uživao u nekom traileru o špijunima. Ovo mi je izmamilo veliki osmijeh na lice", tvrdi drugi.

"Lijepo je vidjeti Henryja Cavilla u akciji, on je jedini razlog zašto sam uzbuđen zbog ovog filma", napisao je treći.

"Kombinacija Cene i Cavilla je nešto što nikad nisam očekivao", komentirao je četvrti.

"Postava je vrhunska. Ovo je film Matthewa Vaughna? Da, sviđa mi se, sada moram pogledati ovaj film", tvrdi peti.

Predviđeni dolazak Argyllea u kina diljem svijeta je 2. veljače 2024. godine.

Pročitajte više

 

Pročitajte više