"Potreslo me": Cranston otkrio scenu Breaking Bada koju mu je bilo najteže snimiti

Screenshot: YouTube

Glumeći Waltera Whitea, Bryan Cranston morao je ući u vrlo mračne sfere, ali rezultati su neosporni jer je Breaking Bad postao jedna od najboljih TV serija ikada. Glumio je simpatičnog tatu u seriji Malcolm u sredini, ali sumnje oko toga može li glumiti smrtno bolesnog profesora kemije, koji ulazi u svijet droge kako bi osigurao budućnost svoje obitelji, nestale su u trenu.

Transformacija iz mirnog učitelja u nemilosrdnog kriminalca bila je postupna, ali kad je Walt prešao granicu, nije bilo povratka. Međutim, postojao je jedan trenutak koji je nepovratno promijenio Walta, a to je pretposljednja epizoda druge sezone, Phoenix. Sve više frustriran Jessejevim padom u ovisnost s Jane Margolis (Krysten Ritter), Walt donosi odluku koja ga temeljito mijenja kao osobu.

Pokušao je potražiti Jesseja kako bi s njim razgovarao o njegovoj ovisnosti o heroinu, no umjesto toga, pronašao je par onesviješten u krevetu. Kad se Jane prevrne i počne gušiti vlastitim povraćanjem, Walt odluči stajati i gledati je kako umire. Odmah je bio obuzet osjećajem krivnje i emocijama jer je mogao spasiti njen život da je to htio.

Osvrćući se na snimanje te scene, Cranston je podijelio kako mu je "lice njegove prave kćeri zamijenilo njezino, pa ga je to potreslo i pogodilo." Ritter je bila jednako pogođena, objašnjavajući za Entertainment Weekly da je, nakon što je njezin lik izdahnuo, njezin partner u sceni bio vidno emocionalan kada su kamere prestale snimati.

"Tek kad smo to snimali, shvatila sam koliko je smrt mog lika utjecajna. Znala sam da ću umrijeti, ali onda to snimaš, našminkan si da izgledaš mrtvo itd. Čak su napravili kalup za moj prsni koš kako bi Aaron Paul stvarno mogao udarati po njemu. A onda, nakon snimanja, vidiš Bryana kako tiho sjedi u kutu. Bilo je intenzivno i nikada to neću zaboraviti", otkrila je glumica.

To je jedan od najnezaboravnijih i najšokantnijih trenutaka u Breaking Badu, a također je trenutak kada postaje jasno da, bez obzira na to kamo priča dalje ide, za Walta jednostavno nema iskupljenja ni pod kojim okolnostima.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.