Potvrđena je druga sezona Daryla Dixona, fanovi već komentiraju jedan detalj

Screenshot: YouTube

THE Walking Dead: Daryl Dixon trenutno je najbolje ocijenjena serija u franšizi The Walking Dead. To i ne čudi pošto je u glavnoj ulozi favorit obožavatelja Daryl Dixon (Norman Reedus). On se u vlastitoj seriji nalazi u Francuskoj, gdje pokušava pronaći put kući. Tamo se upoznaje s grupom ljudi koji njega vide kao Mesiju. Dixon se u seriji brine o jednom dječaku i mora ga odvesti na neko odredište.

Zbog radnje, mnogi su seriju usporedili s HBO-ovim hitom The Last of Us. Iako postoje sličnosti, Daryl Dixon je potpuno drugačija serija. Ono čemu se fanovi mogu veseliti je i potvrda druge sezone na Comic Conu u New Yorku.

Ono što će ih još više razveseliti jest potvrda da se Darylu pridružuje i Carol (Melissa McBride). Ona je originalno trebala biti dio ovog projekta, no na kraju je odlučeno da će Daryl sam otići u avanture. Sada mu se ipak priključuje i njegova najbolja prijateljica.

 

Svi komentiraju istu stvar

Ono što je zanimljivo jest da će druga sezona serije imati poprilično dugačak naziv. Puni naziv druge sezone, a samim time i serije, bit će The Walking Dead: Daryl Dixon – The Book of Carol. Naravno, nije dugo trebalo čekati reakcije obožavatelja.

"Ovo mora biti najgori naziv za seriju koji sam vidio u posljednje vrijeme", piše jedan obožavatelj na X-u.

"To je fantastično. Dinamika Carol i Daryla je uvijek bila odlična", tvrdi drugi.

"Jako čudan naziv, ali Carol je moj najdraži The Walking Dead lik, stoga sam uzbuđen", komentirao je treći fan.

"Stari, kakav je to naziv", čudi se četvrti.

"Sezona tri će biti The Walking Dead: Daryl Dixon – The Book of Carol: Story of Rick", našalio se peti.

Pročitajte više