Poznata glumica progovorila o uznemirujućem iskustvu sa seta Prijatelja

Screenshot: YouTube/NBC

OLIVIA Williams, koja je u Netflixovoj seriji Kruna utjelovila Camillu Parker Bowles, progovorila je o uznemirujućem iskustvu sa seta hit-serije Prijatelji, piše Variety.

Williams se pojavila u dvodijelnoj epizodi četvrte sezone Prijatelja, nazvanoj The One With Ross’s Wedding, u kojoj je utjelovila djeverušu Felicity.

Epizoda prikazuje londonsko vjenčanje Rossa i Emily, koje je upropašteno nakon što Ross pred oltarom slučajno izgovori Rachelino ime. Felicity je bila Emilyna djeveruša koja zapne za oko Joeyju.

Williams je rekla da joj se nije svidjelo kako se producenti ponašaju prema glumcima. Naime, tijekom snimanja upoznala je jednu uglednu stariju glumicu koja je odlučila napustiti snimanje nakon što se na nju izderao jedan od producenata.

"Isto tako, Prijatelji su bili brend i morao si se uklopiti u taj brend", dodala je Williams. "Nakon što dođete na šminkanje i frizuru, kažu vam: 'Ovo je izgled na koji ciljamo.' To je uključivalo čupanje cijelih obrva. Doslovno sam ih morala moliti da mi ne počupaju obrve jer će mi možda trebati za drugi posao. To je razlog zašto mi je cijelo iskustvo bilo uznemirujuće."

Williams se također našalila da previše otvoreno priča o svojim iskustvima sa snimanja. "Možda bih dobivala više poslova da više šutim. Moguće je da sam na nekakvoj crnoj listi socijalističkih glumaca, ne znam", izjavila je.

Williams će se uskoro pojaviti u seriji Dune: The Sisterhood, koja je spin-off serijala Dina, na kojem je radio Denis Villeneuve. Radnja serije smještena je deset tisuća godina prije događaja iz filmova. 

Pročitajte više