Prime Video objavio prvu scenu iz jedne od svojih najiščekivanijih serija ove godine

Screenshot: Youtube

PRIME Video objavio je prvu scenu iz nadolazeće znanstvenofantastične serije Fallout, koja je proglašena jednom od najiščekivanijih serija u 2024. godini. Fallout se temelji na istoimenom serijalu videoigara, iza kojega stoji studio Bethesda.

Objavljena scena prikazuje Lucy koja se sukobljava s Ghoulom i pokušava riješiti sukob u Pustopoljini koristeći taktiku koju je naučila živeći u podzemnom bunkeru s bogatim članovima društva. Njezini napori da smiri situaciju propadaju, napetost poraste, a onda Lucy pronalazi dodatnu podršku kod člana Bratstva čelika (eng. Brotherhood of Steel).

Podsjetimo, radnja Fallouta smještena je 219 godina nakon nuklearnog rata koji se dogodio 2077. godine. Gledatelji će u seriji pratiti priču o tri glavna lika. Prva od njih je Lucy (Ella Purnell), mlada žena koja je cijeli život provela u samoodrživom podzemnom bunkeru s drugim bogatim članovima društva te zbog misije mora izaći na površinu. 

Drugi od njih je The Ghoul (Walton Goggins), koji je tijekom nuklearnog rata bio izložen radijaciji te je postao izobličen, besmrtni ratnik, jedan od glavnih odmetnika postapokaliptičnog divljeg zapada. Posljednji lik je vojnik Maximus (Aaron Moten), koji je odrastao na površini i postao član grupe ratnika, Bratstva čelika.

Seriju su kreirali supružnici Lisa Joy i Jonathan Nolan, zaslužni i za popularnu seriju Westworld. Na Prime Videu će se početi prikazivati 11. travnja, a dobra vijest je da će sve epizode odmah biti dostupne za gledanje.

Pročitajte više