Procurila je testna snimka omiljenog animiranog filma, fanovi su zgroženi

Screenshot: YouTube

Animirani film Shrek izašao je 2001. godine i osvojio srca gledatelja diljem svijeta. Nakon prvog dijela uslijedila su još tri nastavka i jedan specijal. Iz ovog su proizašla dva spin-off filma Mačak u čizmama.

Film je osvojio nagradu Oscar na dodjeli 2002. godine, postavši prvi animirani kojem je to uspjelo nakon što je Akademija uvela kategoriju Najboljeg animiranog filma. Svatko bi danas mogao prepoznati Shreka, no omiljeni ogr mogao je izgledati potpuno drugačije.

Na internetu se pojavila testna snimka iz 1995. godine koja prikazuje nekoliko sekundi Shrekova slobodnog koračanja gradom po noći. Njegov izgled je potpuno drugačiji od onoga kakvim ga svi pamte, što je obožavatelje potpuno zgrozilo.

"Ovo je zastrašujuće", "Ovaj Shrek je vrlo ružan", "Sad ću morati do kraja života imati tu sliku u glavi", "Nemoguće da je ovo stvarno. Ovo mora biti groznica zbog Dana zahvalnosti", "Tako mi je drago što su poradili na animaciji", "Stvarno se neugodno osjećam zbog ovoga", samo su neki od komentara brojnih fanova na X-u.

Pročitajte više