Redatelj Odreda otpisanih je požalio jednu kreativnu odluku u svom filmu

Screenshot: Youtube/Warner Bros.

DAVID Ayer, redatelj hit filma Odred otpisanih (Suicide Squad) iz 2016. godine, prisjetio se snimanja svoje filmske adaptacije DC-jevih stripova i otkrio koju kreativnu odluku je požalio, piše Deadline. Odred otpisanih je u kinima diljem svijeta zaradio 747 milijuna dolara, ali je naišao na oštre kritike fanova i kritičara.

Jared Leto je u filmu utjelovio zlikovca Jokera, a njegova interpretacija popularnog lika, koja nije oduševila fanove stripova, preko čela ima tetoviranu riječ "Damaged" ("Oštećen"). Ayer je nedavno na Twitteru otkrio kako je on zaslužan za tu tetovažu. 

"Ja sam osmislio tu tetovažu. To je bio moj izbor. Prvotna ideja je bila da će na čelu biti tetovirana riječ ‘Blessed’ (‘Blagoslovljen’), a ne ‘Damaged’", rekao je Ayer. "Sada kada sam to otkrio, mogu reći da sam požalio tu odluku. Dovela je do ogorčenosti fanova i podijeljenih mišljenja. Nije svaka ideja dobra ideja. I sada ću samo sjediti u kutu dok me internet napada zbog ove objave."

 Ayer je također otkrio da bi u budućnosti mogla biti objavljena njegova verzija filma, slično filmu Liga pravde Zacka Snydera. Ayer vjeruje kako je njegova verzija filma bolja od finalne verzije koju je studio pustio u kina i da bi mogla popraviti negativno mišljenje fanova, koje ga je navelo da preispita svoju karijeru.  

"Jeste li ikada u životu imali iskustvo koje vas je povlačilo prema dolje i navelo da preispitate sve na čemu ste radili? Ja jesam", napisao je redatelj. "Na neki način sam lancima vezan za ovaj film. Pokušavam navigirati ovom situacijom najbolje što mogu. Život je čudan." 

Pročitajte više