Riley Keough slučajno zaustavila snimanje filma nakon što je pojela granolu

Foto: EPA

RILEY Keough, glumica poznata po filmu Mad Max: Fury Road i seriji The Girlfriend Experience, otkrila je kako je prije par godina slučajno zaustavila snimanje filma Under the Silver Lake u kojem se pojavila s Andrewom Garfieldom. Glumica je taj dan prije snimanja jedne scene ljubljenja jela granolu s kikirikijem, što je moglo završiti kobno jer je Garfield jako alergičan na kikiriki, piše Variety. 

"Bilo je jako stresno", prisjetila se Keough. "Bila sam na šminkanju i jela granolu ili nešto, spremala sam se za scenu u kojoj sam trebala poljubiti Andrewa. Vizažistica me pitala ‘Ima li kikirikija u tome?’, na što sam joj rekla, ‘Mislim da da. Ne znam.’ Odmah je istrčala van i pronašla producenta koji je bio moj prijatelj."

"Producent mi je prišao i rekao: ‘Riley, Andrew je jako alergičan na kikiriki i moramo zaustaviti snimanje’", dodala je Keough, kojoj nije bilo jasno kako je kikiriki uopće završio na setu. "Hvala Bogu da je ta žena primijetila ovo na vrijeme jer ja nisam imala pojma." 

Under the Silver Lake je crna komedija redatelja Davida Roberta Mitchella u kojoj mladi muškarac (Garfield) istražuje nestanak svoje susjede (Keough).

Pročitajte više