Robert Pattinson kaže da su mu ovo najdraži filmovi svih vremena

Foto: EPA

ROBERT Pattinson je imao svoj filmski debi u filmu Harry Potter i Plameni pehar, a nakon toga je stekao planetarnu popularnost ulogom Edwarda Cullena u franšizi Sumrak. No, čim je 2012. godine završio sa snimanjem Sumrak sage, mladi glumac se bacio na ozbiljnije projekte kako bi se zauvijek riješio imidža zgodnog srcolomca. 

Pattinson je već u 2012. godini surađivao s renomiranim redateljem Davidom Cronenbergom na filmu Metropolis. Par godina kasnije se pojavio u drami Queen of the Desert Wernera Herzoga, a među najnovijim projektima su mu Tenet, Christophera Nolana, i The Batman, redatelja Matta Reevesa, u kojem je utjelovio eponimnog superheroja i oduševio fanove i kritičare. 

Glumčeva karijera je gotovo jednako raznolika koliko i njegov ukus za filmove. Pattinson je tijekom godina u par navrata naveo svoje najdraže filmove. Evo što se sve našlo na njegovom popisu koji je radio za Rotten Tomatoes. 

Ako dijelite glumčevo mišljenje i sviđa vam se film koji je naveo, stisnite strelicu prema gore, a ako vam se ne sviđa film, stisnite strelicu prema dolje.

 

Pročitajte više