Robert Pattinson nije se svidio producentima Sumraka, evo zašto je ipak dobio ulogu

Foto: EPA

REDATELJICA Sumraka Catherine Hardwicke nedavno je otkrila kako Robert Pattinson, koji se proslavio ulogom u poznatom serijalu, nije impresionirao producente tijekom svoje audicije za ulogu tinejdžerskog vampira Edwarda Cullena, piše Deadline. 

Producenti studija Summit Entertainment bili su skeptični oko Pattinsona u glavnoj ulozi, zbog čega ih je Hardwicke morala uvjeriti da je on savršen izbor. 

 

Pattinson nije izgledao dovoljno dobro za ulogu

"Kada je došao u moju kuću, imao je crne šiške i bio je izvan forme jer je cijelo vrijeme visio u pivnici", prisjetila se Hardwicke. "No pomislila sam: 'Ako je uvjerljiv uživo, sigurno će biti uvjerljiv i ispred kamere.' Morala sam biti sigurna. Naravno, uživo sam se zanijela, ali morate biti sigurni oko toga može li se nešto prenijeti na ekran."

Hardwicke je snimke audicija poslala producentima, a ubrzo je dobila i njihov odgovor. "Nazvali su me i pitali: 'Misliš li da možeš popraviti njegov imidž?' Ja sam im rekla, 'Da, naravno. Jeste li vidjeli njegove jagodice? Popravit ćemo mu frizuru i sve, počet će vježbati i bit će prekrasan.'"

via GIPHY

"No nisu mi vjerovali na prvu. On je došao tamo u prljavoj majici… To je bio Rob", dodala je redateljica. Unatoč prvotnom negodovanju, redateljica je uspjela promijeniti mišljenje producenata, a sve ostalo je povijest. 

Tko bi danas glumio u Sumraku? 

Hardwicke je tijekom intervjua također otkrila tko bi igrao glavne uloge da se popularni serijal snima u današnje vrijeme. Redateljica je rekla da bi Edwarda Cullena najvjerojatnije glumio Jacob Elordi, zvijezda serija Euforija i filma Priscilla, dok bi Bellu Swan glumila Jenna Ortega, poznata po Netflixovoj seriji Wednesday. 

Foto: EPA

"Mislim, on je odličan. On bi vjerojatno bio Edward u današnje vrijeme", rekla je redateljica o Elordiju, a pohvalila je i Ortegu. "Mislim da danas ima mnogo mladih glumaca koji su super. Naravno, upravo ste spomenuli Jennu Ortegu, ona je nevjerojatna."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.