Russell Crowe otkrio kako se osjeća zbog novog Gladijatora: Malo mi je neugodno

Screenshot/Foto: Youtube/EPA

EPSKA povijesna drama Ridleyja Scotta iz 2000. godine Gladijator bila je nominirana za 12 Oscara, od kojih je osvojila četiri, uključujući u kategoriji najboljeg glumca. Te 2001. godine najboljim glumcem proglašen je Russell Crowe.

Oskarovac je u originalnom filmu glumio bivšeg generala koji se želi osvetiti korumpiranom caru Commodusu (Joaquin Phoenix), koji je ubio njegovu obitelj i poslao ga u ropstvo. Glumac je u nedavnom intervjuu komentirao kako se osjeća zbog snimanja nastavka i otkrio da nije toliko sretan.

"Malo mi je neugodno zbog činjenice da snimaju još jedan, jer, naravno, moj lik je mrtav i nemam pravo glasa o tome što će biti učinjeno. Ali, nekoliko stvari koje sam čuo, rekao sam: 'Ne, ne, ne, to nije dio 'moralnog putovanja' tog određenog lika'. Ali ne mogu ništa reći, nije moje mjesto, metar i pol sam ispod zemlje. Vidjet ćemo kako će to na kraju izgledati", komentirao je glumac, prenosi The Hollywood Reporter. 

 

Od originalnog filma prošlo je više od dvadeset godina, a vijesti o snimanju nastavka objavljene su još 2021. godine. Međutim, tek je prošle godine otkriveno da će glavnu ulogu utjeloviti irski glumac Paul Mescal, poznat po ulogama u Aftersun (Poslije sunca), Normal People i All of Us Strangers (Stranci).

U nastavku, koji bi se u kinima navodno trebao prikazati krajem studenog 2024. godine, Mescal preuzima ulogu Luciusa koji je u originalnom filmu bio prikazan kao nećak cara Commodusa. Uz njega, u nastavku filma glume i Pedro Pascal, Denzel Washington, Joseph Quinn i Connie Nielsen, koja se vraća iz originalnog filma kao Luciusova majka.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.