Sandra Oh otkrila zašto se neće vratiti u Uvod u anatomiju

Screenshot: Youtube

Sandra Oh, koja je tijekom deset sezona glumila dr. Cristinu Yang u Uvodu u anatomiju, ne planira se vratiti u seriju. Na premijeri HBO-ove serije The Sympathizer, 52-godišnja glumica izjavila je da joj to nije u planu.

"Cristina Yang mi je, naravno, bliska i draga, ali zasad se ne planiram vratiti toj ulozi", rekla je.

Kako kaže, spremna je nastaviti dalje.

"Mislim da sam obavila svoj posao. Oživjela sam taj lik i dr. Yang je napredovala tijekom deset sezona. Bila je spremna nastaviti dalje, a i ja sam", dodala je.

Uvod u anatomiju prikazuje se od ožujka 2005., a Oh je napustila ekipu 2014. Serija je doživjela promjene glumačke postave tijekom dva desetljeća prikazivanja, s samo je nekoliko originalnih članova koji su se zadržali od početka, uključujući Chandru Wilson, Jamesa Pickensa Jr. i Ellen Pompeo. Ranije ovog mjeseca objavljeno je da kreće snimanje 21. sezone Uvoda u anatomiju.

Sandra Oh, uz Hoa Xuande i Roberta Downeya Jr., glumi u novoj seriji The Sympathizer. Seriju su kreirali Park Chan-wook i Don McKellar, a temelji se na istoimenom Pulitzerovom romanu Vieta Thanha Nguyena. Premijerno će biti prikazana 14. travnja na HBO-u. Oh se također nedavno pridružila glumačkoj ekipi komedije Good Fortune.

Pročitajte više