Sheldon iz Teorije velikog praska otkrio koga želi vidjeti u ulozi starijeg Sheldona

Screenshot: YouTube/Warner Bros.

JIM Parsons prošli je tjedan gostovao u emisiji The Tonight Show Starring Jimmy Fallon, gdje se dotaknuo teme Mladog Sheldona (Young Sheldon), spin-offa humoristične serije Teorija velikog praska, koja je Parsonsu donijela svjetsku slavu.

Parsons se proslavio ulogom genija Sheldona Coopera, a njegovu mlađu verziju utjelovio je Iain Armitage. Mladi Sheldon prati devetogodišnjeg Sheldona i njegovo odrastanje u ruralnom Teksasu gdje se pokušava prilagoditi životu u društvu koje ga ne razumije.

Iain Armitage Screenshot: YouTube/The Tonight Show Starring Jimmy Fallon

Fallon i Parsons su tijekom intervjua uočili sličnost između Iana Armitagea i mladog Michaela Keatona, kojeg najbolje znamo po ulozi Batmana u filmovima Batman i Batman se vraća. 

Parsons je izjavio da bi htio vidjeti Keatona u ulozi starijeg Sheldona.

Mladi Michael Keaton Screenshot: YouTube/The Tonight Show Starring Jimmy Fallon

"Reći ću samo ovo: sumnjam da će se to dogoditi, ali bio bih jako uzbuđen da se Michael Keaton pridruži popisu glumaca koji su utjelovili Sheldona. Bio bih zapanjen", izjavio je Parsons i dodao da je Keatonov veliki obožavatelj.

Posljednja epizoda Mladog Sheldona izlazi 16. svibnja ove godine, ali serija bi mogla dobiti spin-off koji će pratiti Sheldonovog brata Georgea i njegovu obitelj. 

Pročitajte više