Snima se biografski film o Anni Nicole Smith, pogledajte prvu fotku sa seta

Foto: Shutterstock

OBJAVLJENA je prva fotografija sa seta biografskog filma Hurricanna, o životu modela, glumice i reality zvijezde Anne Nicole Smith.

Annu Nicole Smith utjelovljuje nizozemska glumica Sylvia Hoeks, koju smo mogli vidjeti u hitu Blade Runner 2049. Oskarovka Holly Hunter utjelovit će psihologinju koja je pomagala zvijezdi u turbulentnim razdobljima njezina života. U filmu se pojavljuju Mark Duplass i Nicholas Hamilton.

Prema Deadlineu, film će prikazati posljednje dane pop ikone, njen skandalozni brak s 89-godišnjim milijarderom J. Howardom Marshallom i njenu preranu smrt u 39. godini. Prvu sliku sa seta možete vidjeti u nastavku.

Producenti su cijeli projekt opisali kao "istraživanje ogromne sile, slične uraganu, koja je bila Anna Nicole Smith, i sudbonosnog niza događaja koji su naveli Annu da uništi sve na svom putu, uključujući sebe i svoje najmilije."

Scenarij za film pisali su Rachel i Matt Sarnoff. Hurricannu će režirati Francesca Gregorini, koja je poznata po radu na serijama Killing Eve i The Dropout.

Producenti filma su Cassian Elwes, Rory Koslow, Francesca Gregorini, Alix Madigan, Paul Robarts i Tatiana Von Furstenberg.

Pročitajte više