Snima se biografski film o jednom od najpoznatijih komičara, evo tko će ga utjeloviti

Screenshot: YouTube/Sony

GLUMAC Paul Walter Hauser, koji je poznat po ulogama u filmovima I, Tonya, BlacKkKlansman i Cruella, utjelovit će preminulog komičara Chrisa Farleyja u nadolazećem biografskom filmu, potvrdio je Deadline.

Film će režirati Josh Gad, a producirat će ga Lorne Michaels, koji je u 90-ima otkrio Farleya i dao mu ulogu u kasnovečernjem skeč-programu Saturday Night Live. Scenarij su napisali Scott Neustadter i Michael H. Weber.

Paul Walter Hauser Foto: EPA

Nadolazeći film temelji se na biografiji koju su napisali Farleyjev brat, Tom Farley Jr., i Tanner Colby. Farley ostaje upamćen kao jedan od najboljih komičara svoje generacije. Karijeru je započeo u emisiji Saturday Night Live, gdje se pridružio komičarskim velikanima Adamu Sandleru, Davidu Spadeu, Philu Hartmanu i Robu Schneideru.

Njegova filmska karijera također je bila uspješna, a najpoznatije uloge imao je u filmovima Ninja s Beverly Hillsa (Beverly Hills Ninja), Tommy Boy i Crna ovca (Black Sheep). Komičar je imao problema s težinom, drogom i alkoholom te je preminuo u dobi od 33 godine od posljedica predoziranja. 

Pročitajte više