Snima se nova akcijska komedija, glavne zvijezde su Ryan Reynolds i Channing Tatum

Screenshot: Youtube

Zvijezde Free Guya, Ryan Reynolds i Channing Tatum, ponovno će udružiti snage. Prema The Hollywood Reporteru, Reynolds i Tatum utjelovit će otuđenu braću koja se nađu u središtu neuspjele pljačke dijamanata. Film će režirati braća Aaron i Adam Nee, koji su prošle godine radili na The Lost City s Channingom Tatumom i Sandrom Bullock.

Navodno je počeo rat nadmetanja za prava na Calamity Hustle, a divovi poput Warner Brosa, Amazona i Netflixa žele se dočepati ove akcijske komedije. Reynoldsu i Tatumu ponuđeno je po 20 milijuna dolara za uloge.

Uz Calamity Hustle, Ryana Reynoldsa i Channinga Tatuma mogli bismo vidjeti zajedno na velikom platnu u nadolazećem MCU nastavku, Deadpoolu 3. Iako su detalji zapleta za Deadpool 3 uglavnom još uvijek tajni, pretpostavlja se da će radnja pratiti avanture Wolverinea i Deadpoola kroz multiverzum. Fotografije sa snimanja, čini se, potvrđuju tu teoriju.

Očekuje se da će Deadpool 3 uključivati i likove iz prethodnih franšiza, a po glasinama, mogli bismo vidjeti Jennifer Garner kao Elektru, Halle Berry kao Storm i Taylor Swift. Sve ove naznake sugeriraju da bi pojava Tatuma u ulozi varijacije Gambita mogla biti sasvim moguća.

 

Pročitajte više