Snimat će se nastavak apokaliptičnog filma s Gerardom Butlerom i Morenom Baccarin

Screenshot: Youtube

POTVRĐENO je snimanje nastavka apokaliptičnog filma Greenland iz 2020. godine. Nastavak priče pod nazivom Greenland: Migration trebao bi početi sa snimanjem u Ujedinjenom Kraljevstvu već u travnju.

Kako prenosi Deadline, zasad je potvrđeno da će se u nastavku pojaviti glavni glumci iz prvog filma: Gerard Butler kao John Garrity i Morena Baccarin kao Allison Garrity. Na filmu će ponovno raditi i redatelj Ric Roman Waugh te scenarist Chris Sparling. Osim Sparlinga, scenarij za drugi film pisao je i Mitchell Lafortune.

Trenutno je poznato da će publika u radnji drugog filma pratiti obitelj Garrity koja mora napustiti sigurnost grenlandskog bunkera nakon što je komet Clarke uništio Zemlju. Obitelj kreće na teško putovanje kroz pustoš Europe kako bi pronašla novi dom. 

Podsjetimo, radnja prvog filma prati obitelj Garrity dok se bore za preživljavanje i bježe od kometa koji će uništiti sav život na Zemlji. Njihova obitelj bila je jedna od izabranih za preživljavanje, ali put do sigurnosti popraćen je mukom, strahom i nepredvidivim situacijama od kojih se ledi krv u žilama.

Napeta akcija ostvarila je i prosječno dobre rezultate na Rotten Tomatoesu. Nakon recenzija kritičara Tomatometer bilježi 78 posto, a kod publike je to rezultat od 63 posto.

Pročitajte više