Snimat će se nastavak trilera s Blake Lively i Annom Kendrick, evo što je poznato

Foto: Press

LIONSGATE i Amazon Studios potvrdili su snimanje nastavka trilera Slatka mala tajna (eng. A Simple Favor). U nastavku će svoje uloge reprizirati Blake Lively i Anna Kendrick, koje su u prvom filmu imale glavne uloge.

Kako prenosi Variety, u nastavku će publika gledati Stephanie (Kendrick) i Emily (Lively) koje odlaze na prekrasni talijanski otok Capri na Emilyjino ekstravagantno vjenčanje s bogatim talijanskim poduzetnikom. Uz glamurozne goste, gledatelji mogu očekivati nove intrige i ubojstva s puno zapleta i neočekivanih raspleta.

Kao redatelj vraća se i Paul Feig, a svoje će uloge ponoviti Henry Golding, Andrew Rannells, Bashir Salahuddin, Joshua Satine, Ian Ho i Kelly McCormack.

Podsjetimo, film se temelji na istoimenom romanu spisateljice Darcey Bell. Radnja prati samohranu majku Stephanie koja radi kao vlogerica u Connecticutu i postaje prijateljica s Emily. Emily ima uspješnu karijeru, obitelj punu ljubavi i glamurozan način života. Međutim, sve krene po zlu kada Emily misteriozno nestane, a Stephanie započinje istragu o prošlosti svoje prijateljice.

Prvi film zaradio je više od 97 milijuna dolara u kinima diljem svijeta i bio veliki komercijalni uspjeh za Lionsgate. Također, dobio je i pozitivne ocjene kritičara. Na Rotten Tomatoesu, na temelju 258 recenzija, triler je ocijenjen s 84 posto. Publika mu je dala nešto nižih 73 posto, što je i dalje prosječno dobar rezultat. 

Početak snimanja Slatke male tajne planiran je tijekom proljeća, a bit će dostupan za gledanje na Prime Videu u više od 240 zemalja i teritorija diljem svijeta.

Pročitajte više