Spin-offu Amazonove hit serije kritičari dali 100% na Rotten Tomatoesu

Screenshot: YouTube

AMAZONOVA nova serija Gen V je spin-off popularnog hita The Boys. Izlazi 29. rujna, a kritičari su već imali priliku pogledati ovaj projekt.

I očito su se oduševili jer serija na Rotten Tomatoesu ima savršenu 100-postotnu ocjenu na temelju 35 osvrta. Serija prati skupinu mladih perspektivnih superheroja koji prolaze kroz niz rigoroznih testova kako bi dokazali da imaju sve što je potrebno da budu Voughtov sljedeći veliki superheroj.

Radnja je smještena u Školu za borbu protiv kriminala Sveučilišta Godolkin. Kritičari se slažu da Gen V ne odstupa od The Boysa. Iako se radi o dvije različite serije, one spadaju u isti svijet pa, shodno tome, dijele brutalno nasilje i odličan scenarij.

"Priča je dovoljno privlačna"

"Gen V neće privući nove ljude, ali je i dalje dovoljno dobar da zabavi fanove koji s nestrpljenjem iščekuju novu sezonu The Boysa", tvrdi kritičar časopisa Empire.

"Gen V nalazi se na raskrižju tinejdžerskih seks komedija, nemilosrdnog The Boys ludila i ambiciozno šokantne izvrsnosti koju obožavatelji zaslužuju", piše IGN.

"Gen V je jako zabavan. Iako vas neki stripovski efekti neće oduševiti, priča je dovoljno privlačna da vas drži spremnima i budi želju za još", komentar je kritičara Screen Ranta.

"Gen V zadržava oštar, ciničan i adolescentski humor koji čini originalnu seriju, što sugerira da ne postoji kreativni zamor The Boysa koji sada muči velikane kao što je Marvel", tvrdi Variety.

 

Pročitajte više

 

Pročitajte više