Stiže nova komedija s Julijom Roberts i Jennifer Aniston. Evo što je dosad poznato

Foto: EPA

GLUMAČKE zvijezde Jennifer Aniston i Julia Roberts uskoro će se ponovo zajedno pojaviti na ekranu. Glumit će u novoj komediji o zamjeni tijela, koja još nema naslov, redatelja filma Palm Springs Maxa Barbakowa.

Za prava filma izborila se producentska tvrtka Amazon Studios nakon rata između nekoliko studija i streamera, izvijestio je Deadline. Barbakow će napisati scenarij i režirati film, iza kojeg stoji producentska kuća Margot Robbie, LuckyChap Entertainment. CAA je posredovao u prodaji Amazonu.

Nakon uspjeha Julijinog posljednjeg filma na kinoblagajnama, romantične komedije Ticket to Paradise u kojoj je glumila sa starim prijateljem Georgeom Clooneyjem, nije čudo da su se brojni studiji nadmetali za komediju, naročito kada se doda Jennifer Aniston.

Zadnji put zajedno glumile 2016.

I uspjeh filma The Lost City sa Sandrom Bullock i Channingom Tatumom, koji je kao i Ticket to Paradise zaradio više od 150 milijuna dolara, dokazao je da u vremenu kad taj žanr inače ne postiže značajnija komercijalna dostignuća postoji velika potražnja za komedijama s provjerenim zvijezdama.

Prvi put su 55-godišnja Julia i 53-godišnja Jennifer dijelile mali ekran u jednoj epizodi druge sezone kultne serije Prijatelji. Nakon toga su bile i dio postave romantične drame/komedije Mother‘s Day iz 2016.

Jennifer je nedavno završila snimanje akcijske komedije Murder Mystery 2, nastavka Netflixove uspješnice iz 2019. godine u kojoj joj je partner Adam Sandler, a gledatelji će je na streaming servisu moći gledati od 31. ožujka.

 

Pročitajte više