The Rock izgleda gotovo neprepoznatljivo u novoj ulozi, objavljena prva fotografija

Foto: EPA

OBJAVLJENA je prva fotografija Dwaynea "The Rocka" Johnsona kao legendarnog MMA borca i bivšeg hrvača Marka Kerra u biografskoj drami The Smashing Machine studija A24.

Na fotografiji objavljenoj na X-u, The Rock je potpuno transformiran u Kerra te nema svoje prepoznatljive tetovaže, a izgleda gotovo neprepoznatljivo s kosom. U desnom kutu fotografije može se vidjeti i Emily Blunt koja glumi Dawn Staples, Kerrovu suprugu. Ona s njim pokušava uspostaviti zajednički jezik i nastoji pronaći mjesto u Markovom kaotičnom i kontradiktornom životu, prenosi Variety. 

Podsjetimo, vijesti o snimanju filma otkrivene su krajem veljače ove godine, a radnja filma fokusirat će se na razdoblje ranih 2000-ih, nakon što je Kerr hospitaliziran zbog predoziranja opioidima. Osim toga, film će prikazivati i njegovu vezu sa suprugom, koja je postala alkoholičarka i borila se sa svojim demonima. 

Film će režirati američki redatelj Benny Safdie, koji piše i scenarij za film. Ovo će biti prvi projekt na kojem radi bez svog brata.

Ako ne možete dočekati pogledati ovu dramu, dokumentarac o Kerrovoj životnoj priči možete pogledati na Maxu, bivšem HBO Maxu, u dokumentarcu The Smashing Machine, po kojem je Safdiejev nadolazeći film dobio ime.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.