Tom Holland je svoju izvedbu u popularnom blockbusteru nazvao greškom

Screenshot: YouTube/Sony

TOM Holland, kojeg najbolje znamo po ulozi Spider-Mana u Marvelovom filmskom svemiru, jednom je prilikom izjavio da nije bio zadovoljan svojom izvedbom u adaptaciji popularne videoigre.

Spider-Man mu je otvorio mnoga vrata, a među ponuđenim projektima bila je i adaptacija videoigre Uncharted, iza koje stoji studio Naughty Dog. Film iz 2022. godine podijelio je kritičare i oduševio prosječne gledatelje, a u kinima je zaradio više od 400 milijuna dolara.

Holland je u akcijskom filmu utjelovio protagonista Nathana Drakea, avanturista i lopova kojeg unajmi poznati lovac na blago Victor "Sully" Sullivan (Mark Wahlberg).

Sullivan pokušava pronaći blago Ferdinanda Magellana prije nego ga pronađe korumpirani milijarder Moncada (Antonio Banderas), koji vjeruje da je izgubljeno blago vlasništvo njegove obitelji. Nate i Sully moraju udružiti snage kako bi riješili misteriozne zagonetke i pronašli blago vrijedno pet milijardi dolara.

Iako je film bio hit, Holland je tijekom intervjua za GQ izjavio da je njegova izvedba bila greška jer se previše fokusirao na svoj izgled, a ne na glumu, prenosi Far Out.

"Čim se počnete brinuti o tome kako izgledate u nekom kadru, gluma vam pada u drugi plan", rekla je zvijezda Spider-Mana.

"Mislim da postoje neki elementi u mojoj izvedbi u Unchartedu gdje sam se previše trudio izgledati dobro jer sam htio imati kul trenutke. Morao sam glumiti tog žilavog, ravnodušnog muškarca - morao sam biti Mark Wahlberg. Moj lik bi trebao biti akcijski heroj u tom trenutku", objasnio je Holland.

Glumac je dodao da je ponekad više pažnje obraćao na svoje bicepse nego na svoju glumu te da više ne planira ponavljati iste greške.

Film Uncharted u Hrvatskoj je dostupan na Netflixu.

Pročitajte više