U Hrvatsku idući tjedan stiže Disney+ s bogatom ponudom filmova i serija

Foto: Press

POTPREDSJEDNIK Disneyja za tržišta srednje i istočne Europe Kakhaber Abashidze najavio je dostupnost platforme Disney+ za Hrvatsku. Od 14. lipnja Hrvatima će biti dostupna još jedna streaming platforma uz postojeće gigante HBO Max i Netflix.

Pretplatnici će imati pristup najpoznatijim naslovima iz Disneyja, Pixara, Marvela, Star Warsa, National Geographica i Stara. Bit će dostupno više od 900 filmova, 600 serija i niz Disneyjevog originalnog sadržaja. Disney+ otkrio je ponudu koja će biti dostupna hrvatskim pretplatnicima.

Bogata ponuda sadržaja

Pretplatnici će moći gledati Star Wars serije The Book of Boba Fett te obje sezone The Mandaloriana. Bit će dostupna i cijela saga o Skywalkeru, odnosno sve epizode Star Warsa. Među 55 Marvelovih filmova koji će biti na streaming platformi su i Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings, Eternals, Avengers: Endgame, Captain Marvel te preko 60 Marvelovih serija, uključujući Moon Knight i WandaVision.

 

Filmovi Disneyja i Pixara također će biti dostupni, a među njima su Toy Story franšiza, Soul, Luca, Encanto te Cruella. The Rescue i Free Solo, dokumentarni filmovi National Geographica također se nalaze na popisu, a uz njih će se prikazivati i popularne serije The World According to Jeff Goldblum i Gordon Ramsay: Uncharted.

Bit će i zabavnog sadržaja poput humoristične serije Only Murders in the Building, limitirane serije Pam and Tommy, The Kardashiansa, Queensa, Death on the Nile, The Simpsonsa te posljednje sezone Grey's Anatomyja. 

 

Neizostavni dio Disney+ kanala su i klasici Cinderella, Tangled, The Princess and the Frog, The Little Mermaid, Raya and the Last Dragon i Mulan te serije, kratki filmovi i specijali poput Phineas and Ferb, Miraculous: Tales of Ladybug & Cat Noir. 

Objavljene su i cijene. Za hrvatsko tržište cijena mjesečne pretplate iznosit će 7.99 eura (60 kuna), odnosno 79.90 eura (600 kuna) godišnje. Osim pristupa visokokvalitetnom sadržaju, korisnici će moći gledati odabrane naslove u 4K kvaliteti i moći će postaviti do sedam različitih profila.

Pročitajte više