U Sarajevu počelo snimanje serije Toma, Enis Bešlagić poručio: "Radost je u duši"

Foto: Instagram

U SARAJEVU je počelo snimanje serije Tome koja se nastavlja na istoimeni film Dragana Bjelogrlića. 

Redatelj je na Instagramu objavio prvu fotografiju sa seta na Baščaršiji. Pozirao je s glumcem Milanom Marićem, koji tumači lik Tome Zdravkovića, legendarnog pjevača i boema čiji će život serija pratiti. 

"Najviše ćete gledati Tomu s mnoštvom njegovih žena, ali ja nisam jedna od njih. Iako je Danka dobila pjesmu, oni su bili prijatelji i vidjet ćemo taj prijateljski odnos.

Svi su dugo vjerovali da su Danka i Toma bili u ljubavnom odnosu, ali nisu. Vjerovali su mnogi da je ona bila njegova velika ljubav, ali to nije istina. On joj je samo napisao i posvetio pjesmu", ispričala je za Dnevni Avaz glumica Vaja Dujović, koja glumi Danku.

Fotku sa seta objavio je i Enis Bešlagić koji se fotkao s Milanom Marićem.

"Radost je u duši, a duša je u Sarajevu. Dobro došao, brate. Sreća se vidi", poručio je Enis.

Toma oborio rekorde gledanosti

U seriji će ulogu Silvane Armenulić tumačiti Tamara Dragičević, a u ostalim ulogama su Petar Benčina, Mirjana Karanović, Andrija Kuzmanović, Slobodan Boda Ninković, Srđan Žika Todorović... Serija će imati 10 epizoda. Uz Bjelogrlića, scenarij potpisuje Nikola Pejaković, a Bjelogrlić i Željko Joksimović su producenti.

Inače, film Toma srušio je rekord star deset godina i postao srpski film s najboljim otvaranjem u povijesti Hrvatske. Rekord je do tada držala komedija Parada iz 2011. godine. Film je i u Srbiji oborio sve rekorde gledanosti.

Riječ je o biografskom filmu o Tomi Zdravkoviću. Bjelogrlić je prikazao početke karijere legendarnog pjevača, kao i vrhunac njegove slave, ali i dno koje je u to vrijeme dosegnuo u privatnom životu. 

Pročitajte više