Zac Efron izgleda neprepoznatljivo u traileru za film o legendarnim hrvačima

Screenshot: Youtube/A24

PRODUKCIJSKA kuća A24 je objavila prvi trailer za nadolazeći sportski biografski film The Iron Claw, koji prati život obitelji Von Erich, dinastije profesionalnih hrvača koja se proslavila 60-ih godina prošlog stoljeća. 

Glavna zvijezda filma je Zac Efron koji je utjelovio kečera Kevina Von Ericha. Efron, kojeg najbolje znamo po ulogama tinejdžerskih srcolomaca u filmovima iz 2000-ih, prošao je značajnu fizičku transformaciju kako bi se pripremio za ulogu gotovo 2 metra visokog i 100 kilograma teškog kečera. 

Uz Efrona, u filmu glume i Holt McCallany, u ulozi patrijarha obitelji Fritza Von Ericha, te Jeremy Allen White, Harris Dickinson i Stanley Simons kao Kevinova braća Kerry Von Erich, David Von Erich i Mike Von Erich. Kevinovu ženu Pam Adkisson je utjelovila Lily James. 

Biografski film, koji nosi ime legendarnog završnog zahvata kojim se proslavila obitelj Von Erich, režirao je Sean Durkin. Producenti filma su Tessa Ross, Derrin Schlesinger, Juliette Howell i Angus Lamont.

 

Ukleta dinastija 

Obitelj Von Erich su popratile brojne tragedije unatoč velikom uspjehu u svijetu hrvanja, zbog čega se među fanovima počela širiti glasina da je cijela obitelj ukleta. Jack Barton Adkisson stariji, također poznat kao Fritz Von Erich, imao je 6 sinova, od kojih je 5 umrlo mlado. 

Njegov prvi sin, Jack mlađi, utopio se  kada je imao 6 godina. David Von Erich je umro od enteritisa s 25 godina, a Mike, Chris i Kerry Von Erich su počinili samoubojstva. Kevin Von Erich je jedini uspio nadživjeti svog oca, koji je 1997. godine umro od raka mozga i pluća.       

The Iron Claw će biti premijerno prikazan u kinima 22. prosinca ove godine.

 

Pročitajte više